ilovesensus.nl

  • |
  • |
  • Registreren

Sens.ùs Tab>ù Direct Color

Met TAB>U COLOR kan je je creatieve potentieel maximaal tot uitdrukking brengen. Aangezien pigmenten met directe kleuring worden gebruikt, zijn de basisbeginselen van colorimetrie van toepassing. Anders dan het geval is bij oxidatiekleuring, is het resultaat van de menging meteen zichtbaar, zodat de kleur volgens de wensen van de klant kan worden gemengd. VERMAAK JE MET TAB>U COLOR CLEAR. In combinatie met andere kleuren wordt de nuance afgezwakt tot een pastelkleur, zodat alle kleuren naar wens kunnen worden gemaakt. Ook in dit geval hangt de vraag hoe lang de kleur blijft zitten af van de haarstructuur en de aangebrachte kleur. Indien TAB>U COLOR CLEAR afzonderlijk wordt gebruikt, geeft het natuurlijk en gekleurd haar glans en uitdrukkingskracht. Deze eigenschap maakt dit product bij uitstek geschikt voor wie de natuurlijke of cosmetische haarkleur niet wil veranderen maar glanzend haar met een GLOSS-EFFECT wil.

Net als het hele assortiment Tab>ù Color moet ook met de lijn Pastel Color voor een perfect resultaat voor elke behandeling altijd eerst Direct Color Magnet worden aangebracht. Het assortiment Pastel Color, met een speciale formule om zeer lichte pastelkleuren goed te laten uitkomen, blijft wat minder lang zitten dan de andere nuances van Tab>ù Color. Hoe lang de kleur blijft zitten hangt ook in dit geval af van de haarstructuur en de kwaliteit van de latere onderhoudsbehandelingen.

Met de formule in gelvorm kan de te gebruiken hoeveelheid product worden geoptimaliseerd zodat een uitstekend resultaat wordt gegarandeerd en verspilling wordt beperkt. TAB>U COLOR is gebaseerd op het principe van de directe kleuring. Dit is een kant-en-klaar product dat geen alkaliseringsmiddelen bevat en waarin geen oxiderende oplossingen worden gemengd. Deze eigenschappen maken het tot een bijzonder delicaat product met een maximaal cosmetisch effect op het haar. Dankzij de specifieke eigenschappen en de pigmenten van de laatste technische generatie dringt het product bijzonder goed in het haar door en blijven de pigmenten goed in de haarstructuur zitten, waardoor zij een intens en langdurig kleurresultaat garanderen. De verschillende nuances hebben een zure pH. Als aanzuurmiddel wordt een organisch zuur gebruikt dat zorgt voor er een zeer grote positieve lading in de haarstructuur, waardoor er een chemisch-fysisch verwantschap wordt gecreëerd tussen de keratine structuur van het haar en de pigmenten van de directe kleuring. De verdikkingsmiddelen zorgen voor de juiste vloeibaarheid, zodat het aangebrachte product goed aan het haar hecht en het hinderlijke druppelen dat bij dit soort producten voorkomt tot een minimum wordt beperkt. Deze kleurmiddelen zijn bovendien in staat om de haarstructuur gelijkmatig te bedekken, zodat zij tijdens de cosmetische kleurbehandeling een beschermende werking hebben en de hydratatie van het haar op peil houden. De oplosbaarheidsbevorderende middelen in de formule zorgen tijdens de inwerktijd voor een optimale penetratie van de kleur zonder dat de fysiologische eigenschappen van huid en haar worden aangetast, en geven de kleuring een bijzonder oplichtend en glanzend effect, met bijzonder licht, volumineus en zijdezacht haar als resultaat.

 

 Met TAB>U COLOR kan je je creatieve potentieel maximaal tot uitdrukking brengen. Aangezien pigmenten met directe kleuring worden gebruikt, zijn de basisbeginselen van colorimetrie van toepassing. Anders dan het geval is bij oxidatiekleuring, is het resultaat van de menging meteen zichtbaar, zodat de kleur volgens de wensen van de klant kan worden gemengd. VERMAAK JE MET TAB>U COLOR CLEAR. In combinatie met andere kleuren wordt de nuance afgezwakt tot een pastelkleur, zodat alle kleuren naar wens kunnen worden gemaakt. Ook in dit geval hangt de vraag hoe lang de kleur blijft zitten af van de haarstructuur en de aangebrachte kleur. Indien TAB>U COLOR CLEAR afzonderlijk wordt gebruikt, geeft het natuurlijk en gekleurd haar glans en uitdrukkingskracht. Deze eigenschap maakt dit product bij uitstek geschikt voor wie de natuurlijke of cosmetische haarkleur niet wil veranderen maar glanzend haar met een GLOSS-EFFECT wil.

Net als het hele assortiment Tab>ù Color moet ook met de lijn Pastel Color voor een perfect resultaat voor elke behandeling altijd eerst Direct Color Magnet worden aangebracht. Het assortiment Pastel Color, met een speciale formule om zeer lichte pastelkleuren goed te laten uitkomen, blijft wat minder lang zitten dan de andere nuances van Tab>ù Color. Hoe lang de kleur blijft zitten hangt ook in dit geval af van de haarstructuur en de kwaliteit van de latere onderhoudsbehandelingen. 

Ga na wat de klant daadwerkelijk wil door het gewenste product op een haarlok uit te proberen. Was het haar met een post-color shampoo en dep het vervolgens droog. Vernevel een ruime hoeveelheid TAB>U COLOR MAGNET gelijkmatig over alleen de te kleuren zones.Droog deze zones goed met borstel en föhn.Breng vervolgens het product aan na de flacon goed te hebben geschud. TAB>U COLOR is een kant- en-klaar product. Giet de benodigde hoeveelheid in een kom. Gebruik wegwerphandschoenen. Verdeel het product met behulp van een kwast en een grove kam gelijkmatig over de te kleuren zone. Let op dat TAB>U COLOR niet op de hoofdhuid komt door te zorgen dat het product de haargrens aan de voor- en zijkant en van de nek niet raakt. TIP: het gebruik van TAB>U COLOR Magnet garandeert levendige en gelijkmatige kleuren, ook op bijzonder gevoelig gemaakte haarstructuren. Dit zorgt voor stralende, langdurige resultaten. Dankzij dit product, dat vòòr het aanbrengen van TAB>U COLOR wordt gebruikt, hechten alle nuances met blauwe pigmenten (die wegens hun eigenschappen neigen minder lang te blijven zitten) beter aan de structuur. Zodoende hebben kleuren waarin het blauwe pigment overheerst intensievere en stralendere kleuren als resultaat. Met TAB>U COLOR kunnen uitstekende kleurresultaten voor een Easy&Speed-behandeling worden behaald, die eenvoudig kunnen worden behaald en herhaald. Crazy extreme kleuringen: indien de kleuring puur op geblondeerd of ontkleurd haar (niveau 9/10) wordt aangebracht, kunnen zeer felle nuances worden verkregen. Hoe lichter de basis waarop het product wordt aangebracht, des te levendiger zal het kleurresultaat zijn. Kleuringen met vintage-effect: met nuances op opgelicht of ontkleurd blond haar (niveau 9/10) gemengd met CLEAR in de verhouding 9 delen CLEAR : 1 deel van de gekozen kleur (INDICATIEVE VERHOUDING), worden vervaagde nuances van delicate pastelkleuren verkregen die bij uitstek geschikt zijn voor een unieke elegante look.

Aangezien GEEL een lichte kleur is, moet het haar, om een extreme kleur te krijgen, sterk worden opgelicht. - Hoe lichter de toon, des te feller de kleur. - PINK is een zeer lichte nuance, hiervoor moet het haar maximaal worden opgelicht, zonder restkleur. Indien deze kleur op een gele basis wordt aangebracht, zal de kleur naar zalmroze neigen. - VIOLET en BLUE kunnen ook op bases 9 worden aangebracht, mits de restkleur neutraal is: Indien de restkleur geel is, neutraliseer dat dan met toon 10 naturel (op oxidatiebasis). - TURQUOISE dekt ook Geel-Oranje bases. - BOTTLE GREEN domineert ook Geel-Oranje bases. - Gezien de sublieme glans moet het haar om zo goed mogelijk tot uitdrukking te komen maximaal worden opgelicht, zonder restkleur. - HETHEREAL WHITE, PEARL GREY en PASTEL BLACK Om Ethereal White, Pearl Greyen en Pastel Black maximaal tot uitdrukking te laten komen, wordt aangeraden om deze producten te gebruiken op natuurlijk, gekleurd of ontkleurd haar met toon 9-10. Het effect zal minder duidelijk zijn op niet-ontkleurd haar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Copyright 2018 ilovesensus.nl - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce