ilovesensus.nl

  • |
  • |
  • Registreren

Illumyna Re_New Nutritive Mask 1000 ml van Sens.ùs

€32,35
Artikelnummer: GL155
Stukprijs: €32,35 / 0
... updating the shopping cart ...
Zet op verlanglijst

Productbeschrijving: Geconcentreerd revitaliserend masker met een groot voedend en conditionerend vermogen, op basis van Hyaluronzuur en plantaardige Keratine. Maakt de haarvezel compacter door de haarstructuur te sluiten en omhullen, voor een uitzonderlijk tonisch resultaat.

Technologie & Werking: Voor gezond en schitterend haar moeten niet alleen werkzame stoffen in de juiste hoeveelheden in de haarschacht doordringen, maar moet tevens de hydrolipidische laag (CMC), die de schubbenlaag aan de vezellaag hecht, worden hersteld. Met dit product kunnen de met de voorgaande behandelingsstappen aangebrachte werkzame stoffen worden vastgehouden en gefixeerd, en kan tevens de structuur compacter worden gemaakt door deze te omhullen, waardoor het haar wordt getonifieerd.

Voordelen: Herstelt de hydrolipidische laag (CMC) volledig; Maakt de haarvezel compacter; Maakt het haar zijdezacht; Sluit de door de Keratin Deep Filler / Jaluronic Filler aangebrachte werkzame stoffen in het haar op; Verbetert de doorkambaarheid en maakt het haar compact, glanzend en zijdezacht; Voorkomt dat het haar breekt en de punten splijten; De toegevoegde keratine versterkt en verstevigt de schacht.

Gebruiksaanwijzing: Na de Keratin Deep Filler / Jaluronic Filler te hebben aangebracht brengt u 15-20 ml over de lengte en de punten van het haar aan. Masseer het product in en verdeel het gelijkmatig met een kam. Bedek het haar met een plastic kapje en laat het 5 minuten onder een warmtebron inwerken. Laat het haar afkoelen en spoel het grondig uit. Breng vervolgens het cement seal. Gezien zijn eigenschappen is het product ideaal om de Illunina re_new-behandeling ook thuis te blijven voortzetten.

Geen reviews gevonden...
Gerelateerde producten
© Copyright 2018 ilovesensus.nl - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce