ilovesensus.nl

  • |
  • |
  • Registreren

Illumyna Re_New Keratin Deep Filler 20 ml van Sens.ùs

  • Meer Sens.ùs
  • Diep reconstruerende filler met plantaardige keratine, collageen en zijdeproteïne waarmee beschadigd haar tot in de kern kan worden gerepareerd en de haarvezel wordt geherstructureerd en versterkt.
€6,65
Artikelnummer: GL223
Stukprijs: €6,65 / Stuk
... updating the shopping cart ...
Zet op verlanglijst

Productbeschrijving: Diep reconstruerende filler met plantaardige keratine, collageen en zijdeproteïne waarmee beschadigd haar tot in de kern kan worden gerepareerd en de haarvezel wordt geherstructureerd en versterkt. Het haar blijkt over de hele structuur krachtig en stevig te zijn dankzij nieuwe materie die wordt gecreëerd door de werking van de belangrijkste bestanddelen: keratine, collageen en zijdeproteïne.

Technologie & werking: Keratine is de primaire proteïne van de haarstructuur die in staat is beschadigde delen aan te vullen en te herstellen, en de haarschacht body en volume te geven. De formule van de Keratin Deep Filler bevat pure keratine van uitsluitend plantaardige oorsprong, opgebouwd uit aminozuren en peptiden van tarwe en soja, die in de haarstructuur door kunnen dringen. Collageen, een belangrijk structureel element dat in de schoonheidssector wordt gebruikt, geeft mechanische bescherming en zorgt voor elasticiteit, stevigheid en hydratatie. Zijdeproteïnen bestaan hoofdzakelijk uit sericine, dat verwant is aan de keratine van het haar, waarmee het een complex vormt dat lijkt op het complex dat van nature in zijdevezels zit. Door dit waardevolle element toe te voegen is het haar dankzij de formule niet alleen beter bestand tegen breken, maar krijgt het ook meer glans en volume en wordt het beter doorkambaar.

Voordelen: voegt nieuwe structurele elementen aan de haarvezel toe, herstructureert de beschadigde en gespleten delen van de schacht tot in de kern en versterkt hem, geeft het haar body en volume, maakt het haar elastisch en tonisch, en hydrateert het, voor schitterend, glanzend haar. - PH  5,5 – 6,0 -  

Gebruiksaanwijzing: Spoel het haar na het gebruik van de Keratin Jaluronic Shampoo uit en dep het goed droog. Voor meer voordelen van de behandeling kunnen aan Keratin Deep Filler 5 druppels Bee Venom worden toegevoegd. Goed schudden en de filler vervolgens met de hiervoor bestemde spuit opzuigen. Breng het product met de spuit rechtstreeks op het gewassen haar aan, te beginnen bij de punten tot de haaraanzet. Tegen de haarschubben in masseren. Houd hierbij een gelijkmatige druk over de hele lengte aan. Laat het haar drogen tot het product vrijwel volledig is opgenomen. Niet uitspoelen.

Breng vervolgens Keratin Jaluronic Mask aan.

Geen reviews gevonden...
Gerelateerde producten
© Copyright 2018 ilovesensus.nl - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce