ilovesensus.nl

  • |
  • |
  • Registreren

Illumyna Re_New Clarifying Shampoo 1000 ml van Sens.ùs

  • Meer Sens.ùs
  • Diepreinigende shampoo met chelaatvormers. Helpt chloor, verontreinigingen, resten van stylingproducten en schadelijke mineralen te verwijderen, en het haar bovendien sterker te maken en de interne weerstand ervan te bevorderen.
€26,95

Uitverkocht

... updating the shopping cart ...
Zet op verlanglijst

Productbeschrijving: Diepreinigende shampoo met chelaatvormers. Helpt chloor, verontreinigingen, resten van stylingproducten en schadelijke mineralen te verwijderen, en het haar bovendien sterker te maken en de interne weerstand ervan te bevorderen.

Technologie & werking: De gehele haarstructuur lijdt onder de giftigheid van verontreinigende stoffen, met name in geval van accumulatie van zware metalen, die de voor de vezel nuttige mineralen onbruikbaar en ondoeltreffend maakt. Door het tekort aan nuttige mineralen als gevolg van uiteenlopende factoren, bijvoorbeeld chemische behandelingen en luchtverontreiniging, kunnen schadelijke mineralen zich gemakkelijker ophopen. De formule heeft een licht alkalische pH zodat de schubben open kunnen gaan en de schadelijke accumulaties van verontreinigende stoffen kunnen worden verwijderd, en de schadelijke resten van eerdere behandelingen worden geneutraliseerd. Door de chelaatvorming van EDTA (tetranatrium) wordt de aanslag van vreemde, chemische en atmosferische deeltjes uit de structuur van het haar verwijderd, waardoor de ideale conditie voor de daarop volgende behandelingsfase wordt geschapen.

Voordelen: Diepe reiniging en verwijdering van dofmakende resten zoals chloor, mineraal- en metaalresten, vetzuren, gel en lak, waardoor het haar zijn natuurlijke glans terugkrijgt. Te gebruiken vóór iedere diepe Illumyna re_new-behandeling voor een betere penetratie en een langduriger resultaat.

Gebruiksaanwijzing: Maak het haar goed nat. Breng het product aan en laat het goed schuimen terwijl u de hoofdhuid zachtjes masseert. Het wordt aanbevolen het product nogmaals aan te brengen en 3 minuten te laten inwerken. Spoel het product goed uit.

Volgende fase: Keratin Deep Filler / Jaluronic Filler.

Geen reviews gevonden...
Gerelateerde producten
© Copyright 2018 ilovesensus.nl - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce