ilovesensus.nl

  • |
  • |
  • Registreren

Illumyna Re_New Bee Venom 30 ml van Sens.ùs

  • Meer Sens.ùs
  • Het wordt ook wel “Natuurlijke Botox” genoemd en werkt nauw samen met het hyaluronzuur, waardoor het haar dikker en elastischer en tegelijkertijd steviger wordt.
€14,30
Artikelnummer: GL224
Stukprijs: €14,30 /
... updating the shopping cart ...
Zet op verlanglijst

Productbeschrijving: Het wordt ook wel “Natuurlijke Botox” genoemd en werkt nauw samen met het hyaluronzuur, waardoor het haar dikker en elastischer en tegelijkertijd steviger wordt. Het beschermt het haar bovendien tegen beschadiging door de zon. Het is een organisch complex dat uit meer dan 18 biologisch actieve verbindingen bestaat, dat voor stimulerende en uitgesproken antioxiderende effecten zorgt.

Technologie & Werking: Bijengif heeft sterke anti-aging eigenschappen, omdat het de collageenproductie stimuleert en dus de elastine van het bindweefsel. In combinatie met de werkzame stoffen van het hyaluronzuur wordt een natuurlijke fysiologische reactie geactiveerd, die de veroudering van de haarschacht tegengaat door de proliferatie van collageen en elastische vezels te stimuleren. Dit herstellende effect zorgt ervoor dat de haarvezel sterker wordt.

Voordelen: Maakt de vezel glad, verjongt het haar met lifting-effect; Verdikt en herstructureert de schacht; Hydrateert het haar intensief; Geeft het haar uitzonderlijke glans; Geeft het haar body en elasticiteit; Maakt het haar zacht.

Gebruiksaanwijzing: Druppel met de applicator 5 druppels Bee Venom in de ampul Jaluronic Filler. Goed schudden en het serum vervolgens met de hiervoor bestemde spuit opzuigen. Breng het met de spuit rechtstreeks op het haar aan, te beginnen bij de punten tot aan een paar centimeter van de haarwortel. Masseer het haar om de Filler gelijkmatig te verdelen en laat het product 15 minuten met een kapje onder een warmtebron inwerken. Niet uitspoelen.

Breng vervolgens het Nutritive Mask aan.

Geen reviews gevonden...
Gerelateerde producten
© Copyright 2018 ilovesensus.nl - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce