ilovesensus.nl

  • |
  • |
  • Registreren

Revolution Pack Smart Silk 9 in 1 van Sens.ùs

  • Meer Sens.ùs
  • Sens.ùs Smart Silk & Move is een geavanceerde behandelingen waarmee het haar kan worden veranderd zonder de vezels aan te tasten, dankzij Cysteamine in combinatie met het innovatieve Twist Complex.
€43,30
Artikelnummer: GL86
Stukprijs: €43,30 / Stuk
... updating the shopping cart ...
Zet op verlanglijst

Verander je haar van krullend naar superstijl

Sens.ùs Smart Silk & Move is een geavanceerde behandelingen waarmee het haar kan worden veranderd zonder de vezels aan te tasten, dankzij Cysteamine in combinatie met het innovatieve Twist Complex.

Cysteamine: dit derivaat van het aminozuur Cysteïne is een bioreductor en een keratineverbinding. Het haar bestaat voor 80% uit keratine, zodat de actie van cysteamine en het haar een groot verwantschap vertonen. De bioreductor Cysteamine in de formule Move & Silk verbreekt op efficiënte en delicate wijze de zwavelbruggen. Hiermee kunnen uitstekende resultaten worden behaald zonder de haarvezel aan te tasten, die zacht en elastisch blijft.

Fytokeratine: plantaardige eiwitten verkregen uit geselecteerde werkende stoffen: Tarwe, Rijst, Soja, Haver. Zij verzorgen het haar door het sterker te maken en vocht in te brengen, waardoor het gezond en beschermd blijft.

Olie van zoete amandelen: heeft van nature weekmakende, verzachtende, voedende en lenitieve eigenschappen. Bovendien is deze olie rijk aan de vitamines A, E en B, eiwitten, koolhydraten en minerale zouten. Het haar wordt hierdoor glanzend en zacht.

Sucrose de voornaamste cosmetische functie van suikers is de vochtinbrengende werking. Suikers zijn namelijk in staat om watermoleculen in de haarstructuur vast te houden.

 

Inhoud van het pakket

Stap 1 Pure Gommage Clarifyer: Verwijder het product zorgvuldig helemaal uit het haar, zodat het haar optimaal voor de behandeling wordt geprepareerd. Door zijn efficiënte en delicate formule, dankzij het Saponaria-extract, wordt het haar optimaal geschikt gemaakt voor de SMART-behandeling.

Stap 2 Pre Care: Een essentiële beschermende en herstructurerende vloeistof die vòòr de SMART-behandeling moet worden aangebracht. Dit product vult de keratinestructuur van het haar aan en garandeert een optimaal resultaat, ook bij gevoelig gemaakt haar.

Stap 3 Memory Straight: Dankzij de formule van deze ideale modellerende gel voor alle typen haar - natuurlijk, gekleurd haar of haar met highlights - wordt het haar stijl en superglad en/of het kroeseffect verwijderd. Memory Straight is een exclusief, bijzonder effectief systeem dat stijl en superglad haar garandeert, het kroeseffect verwijdert en het haar over de hele lengte zijdezacht maakt.

Stap 4 Bonding: Een crèmige emulsie die de zwavelbruggen en het evenwicht van de haarschacht herstelt. In combinatie met Memory Straight kan het haar stijl en superglad worden gemaakt. Dankzij de formule met vochtinbrengende en conditionerende bestanddelen blijft de nieuwe vorm lang behouden.

Stap 5 Infusion: Evenwichtsherstellende spray met een speciale formule om de haarschubben te stabiliseren; deze spray vormt een laagje dat de haarvezel na de SMART behandeling beschermt. Herstelt en versterkt het haar, waardoor het langdurig gehydrateerd en zacht blijft

 

Gebruiksaanwijzing
Natuurlijk haar - Gekleurd haar - Gevoelig haar

Stap 1 (Pure Gommage Clarifyer)Over de hele lengte en de punten aanbrengen, 5 minuten laten inwerken, inmasseren en uitspoelen

Stap 2 (Pre Care): Over het hele haar verdelen, niet uitspoelen

Stap 3 (Memory Straight)Met een kwast over het hele haar verdelen met behulp van de Smart Plates. - Afhankelijk van het haartype laten inwerken: Natuurlijk haar: 15-30 minuten, Gekleurd haar: 10-20 minuten, Gevoelig haar: 5-10 minuten - Gedurende 10 minuten zorgvuldig uitspoelen

Voor een langdurig effect dient u het haar volledig te drogen en te stijlen op maximaal 120 graden

Stap 4 (Bonding): Met een kwast over het hele haar verdelen, 10 minuten laten inwerken, uitspoelen

Stap 5 (Infusion): Over het hele haar vernevelen, 2 minuten laten inwerken, uitspoelen

 

Gebruiksaanwijzing
Ontkruld haar met natuurlijke uitgroei, ontkruld, gekleurd haar met natuurlijke uitgroei, ontkruld, gevoelig haar met natuurlijke uitgroei, met minder dan 40% highlights, met meer dan 40% highlights en geverfd haar met minder dan 40% highlights

Stap 1 (Pure Gommage Clarifyer)Over de hele lengte en de punten aanbrengen, 5 minuten laten inwerken, inmasseren, uitspoelen en volledig drogen.

Stap 2 (Pre Care)Over het hele haar verdelen, niet uitspoelen

Stap 3 (Memory Straight)Met een kwast over het hele haar verdelen met behulp van de Smart Plates. - Afhankelijk van de haarstructuur 15-30 minuten laten inwerken - Gedurende 10 minuten zorgvuldig uitspoelen

Voor een langdurig effect dient u het haar volledig te drogen en te stijlen op maximaal 120 graden

Stap 4 (Bonding): Met een kwast over het hele haar verdelen, 10 minuten laten inwerken, uitspoelen

Stap 5 (Infusion)Over het hele haar vernevelen, 2 minuten laten inwerken, uitspoelen

Geen reviews gevonden...
Gerelateerde producten
© Copyright 2018 ilovesensus.nl - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce